دغدغه آموزش برای توسعه و پیشرفت ایران

دکتر رضا مقدسی: پژوهشگر و نویسنده

دغدغه آموزش برای توسعه و پیشرفت ایران

دکتر رضا مقدسی: پژوهشگر و نویسنده

دغدغه آموزش برای توسعه و پیشرفت ایران

دکتر رضا مقدسی
دکتری نوروفیزیولوژی
فارغ التحصیل دانشگاه شهید چمران اهواز؛
دبیر زیست شناسی؛ پژوهشگر و نویسنده؛ مدرس دانشگاه
عضو هیات تحریریه مجله رشد زیست شناسی؛
سردبیر و موسس مجله عصر زیست شناسی
مدیر و موسس آکادمی دغدغه آموزش ایران؛
بنیانگذار مجموعه آموزشی زیستا
عضو انجمن‌ بین المللی IBRO (International Brain Research Organization)
عضو انجمن‌ بین المللی SFN (Society for Neuroscience)
عضو انجمن‌ بین المللی ILAE (International League Against Epilepsy)
عضو انجمن‌ بین المللی IBE (International Bureau for Epilepsy)
عضو انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران؛
عضو انجمن زیست شناسی ایران؛
عضو انجمن بیوانفورماتیک ایران؛
عضو انجمن علوم اعصاب ایران
عضو انجمن نویسندگان ایران
*************************
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست.
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.
ژاله اصفهانی

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی

دکتر حسین بهاروند (Hossein Baharvand)

Reza Moghaddasi | دوشنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۲، ۰۹:۳۱ ق.ظ
ایشان در کارآزمایی‌های بالینی متعدد و پیوند سلول‌های بنیادی بافتی مشارکت داشته است و در زمینه توسعه تولید صنعتی سلول فعالیت می‌کند. او به عنوان سخنران مدعو در بسیاری از کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی از جمله (ISSCR 2018) حضور داشته است. از وی 4 کتاب به زبان انگلیسی توسط انتشارات Springer و John Wiley به ترتیب در سال‌های 1389، 1391و 1394 چاپ شده است. تاکنون 368 مقاله بین المللی، 102 مقاله داوری شده داخلی به همراه 7  فصل در کتب بین‌المللی از ایشان به چاپ رسیده است. 7 کتاب تألیفی به زبان فارسی و 8 کتاب ترجمه شده از دیگر آثار وی هستند. همچنین 8 تصویر از مقالات شاخص وی بر روی جلد مجلات بین المللی چاپ شده است. با استناد به Google Scholar تا ماه می 2019 بیش از 10000 بار به مطالعات ایشان ارجاع شده و دارای h-index 50 است. حسین بهاروند عضو هیئت تحریریه هشت مجله علمی بین المللی از جمله Journal of Biological Chemistry و Scientific reports (زیرمجموعه انتشارات Nature) بوده و دارای 2 اختراع ثبت شده در آمریکاست. وی 31 جایزه ملی و بین المللی دریافت کرده است.
در دهمین، دوازدهمین و هفدهمین جشنواره رازی (سال‌های 1383، 1385 و 1391) موفق به کسب جایزه تحقیقات در زمینه علم پزشکی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در بیست و ششمین و سی و دومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی (سال‌های 1391 و 1397) موفق به دریافت جایزه تحقیقات در حوزه علوم پایه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است. در سال 1389 در بیست و هفتمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب سلول‌های بنیادی به تألیف وی به عنوان کتاب برگزیده شناخته شد. ایشان در سال 1389 موفق به دریافت جایزه محقق برتر جهان اسلام در حوزه فناوری و علوم از ISESCO (سازمان اسلامی آموزشی، فرهنگی و علمی) گردید. او در سال‌های 1388 و 1392 جایزه دکتر هادوی را از جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی دریافت کرد و در سال 1394 به عنوان استاد برجسته حیطه علوم پزشکی از سوی بنیاد بین المللی آکادمیک پروفسور یلدا و همچنین چهره تاثیرگذار بیوتکنولوژی کشور معرفی شد. در سال 1395 وی به عنوان محقق برتر حوزه سلول‌های بنیادی از سوی انجمن ژنتیک ایران برگزیده شد. نامبرده در سال 1393 جایزه علامه طباطبایی را کسب کرد و به عنوان استاد ممتاز از سوی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شناخته شد. همچنین ایشان در سال 1393 جایزه بین‌المللی یونسکو در حوزه علوم زیستی را دریافت کرد. این جایزه به علت تحقیق بر سلول‌های بنیادی و کاربرد آن در پزشکی بازساختی در راستای بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها به ایشان اعطا شد. وی در سال 2017 به عنوان یکی از 20 فرد تاثیر گذار دانش سلول‌های بنیادی از سوی سایت the niche در سطح جهانی معرفی شد. ایشان در سال 2019 برنده جایزه بین المللی آکادمی جهانی علوم (TWAS) در حوزه زیست شناسی برای تولید و نگهداری سلول‏های بنیادی و ارائه مفاهیم جامعی از پرتوانی و تمایز این سلول‏ها به سلول‏های عصبی، قلبی و کبدی گردیدند.

با حمایت و مدیریت او تاکنون 3 شرکت از بستر تحقیقاتی پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی شکل گرفته‌اند که شامل Cell Tech Pharmed به عنوان کارخانه تولید سلول برای سلول درمانی، Royan Biotech تولید کننده پروتئین‌های نوترکیب و Royan Stem Cell Technology بانک سلول‌های بنیادی خون بندناف می‌شود. علاوه بر این، او تلاش فراوانی در جهت گسترش علم زیست شناسی سلول‌های بنیادی در ایران کرده است که در این راستا به همراه تیم خود، آزمایشگاهی آموزشی تحت عنوان “سلول‌های بنیادی برای همه” و “آزمایشگاه سیار سلول بنیادی” در یک اتوبوس تجهیز شده تاسیس نموده است. هدف از این روش آموزش و یادگیری مشارکتی، ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانش آموزان برای دستیابی به علم، مهارت، نگرش و ارزش‌هایی است که برای شکل‌گیری آینده‌ای پایدار برای علم سلول‌های بنیادی و پتانسیل‌های آن در پزشکی بازساختی ضروری است. او همچنین از سال 1389 “مدرسه تابستانی بین‌المللی رویان” را به صورت سالانه برگزار کرده است که در آن، شرکت کنندگان توسط سخنرانان دعوت شده از خارج کشور آموزش می‌بینند تا بدین‌وسیله امکان تعاملات بین‌المللی و ملی افزایش یابد. برای آشنایی بیشتر و کسب اطلاعات درباره فعالیت‌های ایشان به آدرس زیر مراجعه فرمائید:

http://royanstemcell.ir/hossein-baharvand/

  • Reza Moghaddasi

نظرات  (۱)

  • حسین صفری
  • مقاله کاربردی بود ممنون

    پاسخ:
    در پناه حق باشید

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی